سیستم پله برقی بخش سوم
دسته دیگری از چرخ ها که آزادانه در امتداد شیارها هدایت می شوند پشت سری اول قرار دارند .
دستیگره : موتور یک پله برقی علاوه بر چرخاندن حلقه هایی زنجیره اصلی ، دستگیره ها را هم به حرکت در می آورد . دستگیره یک تسمه نقاله پلاستیکی است که حول مجموعه چرخ هایی کشیده شده است . این تسمه ها دقیقا به صورتی شکا داده می شوند که برای تداوم پایداری مسافران با سرعتی معادل سرعت پله ها حرکت کنند .
وسیله قطع برق : درست مانند وقتی که در اطراف یک آسانسور کار می کنیم ، برث اصلی واقع در موتور خانه یا فضای نصب موتور را فطع خواهیم کرد . ما هم چنین لوتو را روی قطع کننده ( ها ) انجام خواهیم داد . متور خانه یا فضای نصب موتور یک پله برقی در بالای هر واحد اختصاصی واقع است . توجه کنید : گاهی متور محرکه پله های برقی پرکار زیر واحد ها و در موتور خانه مجزایی واقع است .
تاسیسات پله برقی هم چنین به کنتاکت های مدار ایمنی واقع در صفحه حاشیه پاگرد ، در صورت تراکم کار ، مجهزند که دستگاه انسداد حاشیه پله برقی نام دارد . فشار ( مقدار آن به طراحی بستگی دارد ) اعمال شده بر صفحه حاشیه موجب باز شدن مدار ایمنی و توقف پله برقی می شود . این کلید باید به وسیله کلید سوییچ واقع در ته واحد زیر دستگیره و روی حاشیه پایه نرد راه اندازی مجدد می شود .